پروژه طراحی سوله با عرض 28 متر دارای جرثقیل سقفی مرجع فایل طراحی ساختمان بانک دیتیل نقشه کد پروژه فایل طراحی ساختمان | elitarchgroup

پردازشگرهای قدرتمند ایتبس قادرند به خوبی اجزای سازه سوله را تشخیص داده و مقاطع را از یکدیگر تفکیک کنند. همانطور که پیش از این نیز گفته شد، در طراحی این سازه ها، اعم از صنعتی، ورزشگاهی و … طراحی المان هایی همچون قاب ها، تیرها، ستون ها و … اهمیت بالایی دارد. در طراحی سوله با ایتبس می توانند این المان ها را به شکل دقیق و مهندسی طراحی و تحلیل نمود. در قدم بعد طراحان بناباما میزان بار مرده، زنده و بارهای جانبی سوله را بررسی می کنند. منظور از بار وارد به سازه بارهایی ست که توسط عوامل طبیعی به سازه سوله وارد می شود. بار برف، باران و بارهای جانبی اعم از باد و زلزله، از جمله اصلی ترین بارهای وارده به سازه هستند که در طراحی و تحلیل این سازه مورد توجه قرار می گیرند.

بار برف و باران

ضمناً معمولاً وصل کردن فونداسیون به صورت نواری بسیار پرهزینه است. به طور معمول از دو روش طراحی سوله صنعتی و طراحی سوله خرپایی برای طراحی و راه اندازی سوله استفاده می شود. به طور کلی عرض سوله ها در حدود 20 الی 35 متر در نظر گرفته می شود.

درباره مولف : هومن عسکریان

ساخت و طراحی سوله از نوع سبک در سال های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. زیرا علاوه بر محاسنی که دارد برای کارفرمایان نیز بسیار مقرون به صرفه می باشد. سوله سبک در مدت زمان اندکی پیاده سازی می شود و نیاز کارفرمایان را مرتفع می سازد. ساخت سوله سبک علاوه بر اینکه سبک می باشد مقاومت خوبی در برابر برف و باران نیز دارد.

روش صحیح مهاربندی در طراحی سازه از جمله سوله های سنگین صنعتی اهمیت و تاثیر بسیار زیادی سنگ گرانیت دارد. مهاربندی توسط دیوارهای بتنی یا اعضای بادبندی و به صورت دیافراگم صلب، نقاط ثابتی را در اسکلت سازه ایجاد میکند که آزادی عمل در معماری داخل سازه را محدود می کند. در مرحله جوش کاری با در نظر گرفتن ابعاد طول، عمق و ضخامت جوش طراحی شده و استانداردهای موجود، قطعات تمیز کاری می شوند و جوش کاری توسط گروه متخصص جوشکاری اجرا می شود. پیمانکاران و متخصصین مطابق با نقشه های طراحی شده، ابعاد و ضخامت های قطعات کنترل کرده و اقدام به برش ابعاد و ورق آلات و اتصالات آن می کنند. در انتها نیز مونتاژکاران، برش های نهائی و سوراخ کاری قطعات را انجام داده و کار جوش کاری آغاز می شود.

  • به طور عکس زمانی که طراحان از تجربه کافی برای طراحی سوله صنعتی برخوردار نباشند، هزینه ساخت به شدت افزایش می یابد.
  • در مرحله جوش کاری با در نظر گرفتن ابعاد طول، عمق و ضخامت جوش طراحی شده و استانداردهای موجود، قطعات تمیز کاری می شوند و جوش کاری توسط گروه متخصص جوشکاری اجرا می شود.
  • سوله ساخته شده توسط شما به احتمال زیاد قرار است؛ تولیدی را پشتیبانی نماید؛ تولید شما هر چه که باشد؛ در نهایت به اخذ پروانه بهره برداری نیاز دارد و پروانه ساختمان یکی از مدارک لازم جهت اخذ پروانه بهره برداری می باشد.
  • حفظ گردد و با خاطری آسوده سالیان سال از سوله و اسکلت فلزی خود بهره برداری نمایید.
  • بار مُرده باری است که به خاطر وزن اجزای سوله پس از ساخت ایجاد می شود و در مرحله طراحی سوله باید لحاظ شود.
  • ◾️ شما تا 7 روز بعد از تهیه دوره جامع طراحی سوله صنعتی می‌توانید آن را پس دهید و تمام وجه خود را پس بگیرید.
پروژه طراحی سوله با عرض 28 متر دارای جرثقیل سقفی مرجع فایل طراحی ساختمان بانک دیتیل نقشه کد پروژه فایل طراحی ساختمان | elitarchgroup